gandeste critic

Terasa blocului va fi mai rezistenta daca se vor executa lucrari hidroizolatii bloc

Posted by on dec. 21, 2016 in Casa si Gradina | 0 comments

hidroizolatii-blocSa locuiesti la bloc este mult mai confortabil decat la casa. Ai spatiu mai mic de intretinut, caldura costa mai putin, nu ai de reparat acoperis si de curatat gradina, de refacut poarta. Totusi, cu tot acest confort locuitul la bloc are si unele dezavantaje. Daca stai la ultimul etaj stii cu siguranta cat de rau este cand ploua si iar te trezesti si mucegai si igrasie, in casa e mai frig ca de obicei si nu ai practic ce sa faci ca sa opresti tot acest cosmar. Problema este la terasa blocului, care trebuie izolata cat mai bine pentru se impiedica infiltratiile.

O terasa de bloc e facuta dintr-o placa de beton normala care la un moment dat poate ceda si apar diverse crapaturi. Ca sa se evite astfel de evenimente neplacute se apeleaza la hidroizolatii bloc cu bitum special. Aceste hidroizolatii rezista foarte bine la variatiile de temperatura si umiditate, sunt foarte simplu de intretinut, permit si anumite aplicatii, de pilda acoperisuri verzi, se monteaza rapid si simplu, firmele care le aplica au grija ca intreaga lucrare sa fie cat mai etansa si sa nu mai apara infiltratii. Se pot reface hidroizolatii bloc tot cu ajutorul firmelor, in functie de starea lor se pot reface integral sau partial, doar unde este nevoie. Inainte de aplicarea hidroizolatiilor trebuie curatate de praf si alte impuritati toate zonele pe care va avea loc aderenta, dupa care se poate intinde folia bituminoasa, ale carei margini se lipesc la cald.

Izolatiile teraselor se fac doar in sezoanele calde, nu iarna, intrucat temperatura de aplicare trebuie sa fie de minim 5 grade. La bloc hidroizolatia pentru ultimul etaj se realizeaza doar pe exterior, cu bitum si eventual carton bituminat, cu cat mai multe straturi aplicate succesiv. Firmele care se ocupa de executarea lucrarilor vor oferi si garantii, materialele folosite aduse din depozitele proprii pot fi mai ieftine si mai calitative decat cele pe care le gasiti dvs. in comert asa ca veti avea numai avantaje de pe urma contractelor incheiate.

FacebookGoogle+Twitter

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *