gandeste critic

Noul Daf Euro 5 – combinatia perfecta intre performanta si confort

Posted by on aug. 9, 2017 in Auto Moto | 0 comments

Noul camion daf euro 5 este un model care combina intr-un mod foarte reusit performanta tehnica cu confortul sporit al soferului pe distantele lungi in care trebuie sa conduca. Fiind destinat transportarii de materiale si/sau produse pe distantele cele mai lungi, camionul daf euro 5 are specificatii tehnice corespunzatoare, fiind unul dintre cele mai reusite modele din categoria sa. Motorul acestuia dezvolta pana la 510 CP, avand o tractiune optima si o rulare lina. Performantele tehnice pe care le poate atinge camionul sunt determinate si de o serie de dotari pe care le are, cum ar fi Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, Electronic Braking System, drive slip control si altele.

Toate aceste dotari il ajuta mult pe sofer sa manevreze un daf euro 5 pe distante lungi si sa mentina in permanenta controlul.
Camionul daf euro 5 este unul in care accentul este pus in mod deosebit si pe confortul soferului. Fiind vorba de distante lungi in care are de condus, cabina camionului este pentru sofer nu doar un spatiu de lucru, dar si unul de odihna. Cabina este mult mai spatioasa, oferind loc suficient pentru depozitarea lucrurilor, dar si pentru o pauza mai indelungata pe care ar putea dori sa o ia soferul. De asemenea, design-ul cabinei este unul elegant si foarte placut, oferind un spatiu potrivit pentru lucru, dar si pentru relaxare oricarui sofer.

Totalitatea sistemelor cu care este dotata cabina ii permite soferului sa simta toate avantajele noului daf euro 5. Un accent deosebit este pus si pe siguranta soferului, scaunul acestuia este unul ergonomic, care ii asigura maximum de confort, dar si de siguranta in timpul curselor lungi. Noul daf euro 5 este cel mai potrivit camion pentru astfel de curse si unul dintre cele mai performante din aceasta serie.

FacebookGoogle+Twitter

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *