gandeste critic

La ce folosim pompe submersibile 1″?

Posted by on iul. 10, 2016 in Magazine Online | 0 comments

hidrofor-combiPiata de profil in ceea ce priveste pompele submersibile este intr-o continua dezvoltare, modelele aparute fiind din ce in ce mai performante. Astfel, daca esti in cautarea unei pompe submersibile 1″, vei constata ca exista destul de multe modele disponibile, iar dintre acestea putem mentiona pompele submersibile care poarta denumirea de Torrent.

Aceasta gama de pompe submersibile 1″ este produsa de catre firma Aquatechnica si reprezinta o gama accesibila de produse atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al specificatiilor. Produsele marca Aquatechnica sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor si pentru modul in care acestea raspund necesitatilor clientilor.

Gama de pompe submersibile 1″ Torrent este o gama destinata pomparii apei din puturi si fantani pentru alimentarea sistemelor de irigare sau pentru alimentarea cu apa a locuintelor sau a microintreprinderilor. Aceste pompe sunt mai mult decat accesibile din punct de vedere al pretului, fiind o gama de tip economic destinata mai mult uzului casnic, domestic. Acest tip de pompa poate functiona si in regim hidrofor prin adaugarea la sistemul de instalare al pompei a unui vas de expansiune, a unui manometru, a unui presostat si a unei supape de sens.

Aceasta pompa vine echipata cu dotari standard, insa acestea pot fi modificate sau imbunatatite la cerere sau contra cost. Astfel, aceste pompe submersibile 1″ pot diferi in functie de model, iar modelele sunt expuse in magazinele de profil precum www.shop-einstal.ro. De aici am ales si noi pentru dezbatere modelul de pompe submersibile 1″ din gama Torrent, pentru a vedea punctual care sunt caracteristicile tehnice ale acesteia, dar si domeniile de utilizare.

Vom analiza asadar pompa submesibila de 1 tol de la Torrent fiind o pompa submersibila de la Aquatechnica, una dintre cele mai cunoscute companii in ceea ce priveste producerea si distributia de pompe submersibile. Aceasta pompa submersibila Torrent 100 are un debit de 2,4 metri cubi pe ora, o putere de 750 w, o inaltime maxima de pompare de 60 de metri si un diametru de refulare de 1 tol.

Pompa este folosita pentru domeniul agricol si horticol, pentru alimentarea sistemelor de irigatii, pentru pomparea apelor din puturi si fantani si pentru alimentarea cu apa a microintreprinderilor sau a locuintelor. Pompa poate fi folosita si in sistem hidrofor, in ipoteza in care acesteia i se adauga componentele aferente unui astfel de sistem. Presiunea maxima a pompei la punctul zero este de 6 bari, iar acest lucru o fce potrivita pentru a lucra in sistem hidrofor, acolo unde conditionarea pompei este ca aceasta sa aiba presiunea de lucru peste 2 bari.

Asadar, putem observa ca aceste pompe submersibile 1″ au o mare utilitate si ca pot fi folosite intr-o gama larga de domenii. De aceea ele sunt si unele dintre cele mai cautate pompe. Dincolo de aceasta, faptul ca am ales o pompa submersibila Torrent de la Aquatechnica nu face altceva decat sa ne demomnstreze inca o data importanta companiilor autohtone in ceea ce priveste dezvoltarea economiei romanesti, deoarece specialistii de la Aquatechnica fac parte din tagma dezvoltatorilor autohtoni profesionisti.

FacebookGoogle+Twitter

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *