gandeste critic

Curs bucatar acreditat – Gateste cu gust, ca un profesionist. Invata de la cei mai buni

Posted by on dec. 21, 2016 in Diverse | 0 comments

curs-bucatarTi-a placut dintotdeauna sa stai pe langa parinti cand gateau? Ai dori sa experimentezi in bucatarie si sa te joci cu ingredientele? Atunci meseria care ti se potriveste cel mai bine este cu siguranta cea de bucatar. Bucatarii lucreaza mereu intr-un mediu placut, au posibilitatea sa isi puna imaginatia la treaba, sa fie creativi, pot sa guste si sa prepare cele mai bune feluri de mancare, sa uimeasca clientii cu cele mai interesante platinguri.

Castigurile unui bucatar sunt direct proportionale cu implicarea sa si cu modul in care isi trateaza clientii, in fiecare zi castigurile pot creste daca ceea ce gateste respectivul bucatar se vinde foarte bine. Ca si mersul pe bicicleta, si meseria de bucatar se invata prin multa munca, exercitiu si incredere in propriile forte, mult curaj. De unul singur nu poti sa ajungi la performante notabile asa ca ai nevoie sa participi la un curs bucatar acreditat, cu o parte practica foarte bine ancorata in cerintele din restaurantele cu cat mai multe stele Michelin.

Avantajele participarii la un curs de bucatar sunt date de profesionistii pe care ii vei avea in fata si carora le vei putea pune orice intrebare, de numarul mare de ore de practica, de structura foarte bine gandita a fiecarei unitati, de practica in restaurante si hoteluri importante. La final se primesc diplome recunoscute si international, se poate profesa in Europa in urma unui curs bucatar acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și ANC.

Cursurile de bucatar sunt cele mai cautate, nu dureaza prea mult insa au o materie concentrata si foarte bine construita pentru a oferi cursantilor toate notiunile necesare pentru lucrul intr-o bucatarie cu pretentii. Participantii la cursurile de bucatar, organizate de Logics, vor invata rapid totul despre arta platingului, a folosirii corecte a ingredientelor, despre prepararea felurilor de mancare sau a bauturilor, a deserturilor. Cei care doresc pot sa se angajaze imediat dupa absolvirea cursurilor Logics in restaurante si hoteluri partenere. Si cu putin noroc puteti ajunge sa lucrati chiar unde ati facut practica, adica in restaurante si hoteluri romanesti renumite.

FacebookGoogle+Twitter

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *