gandeste critic

Cafeaua de dimineata

Posted by on dec. 21, 2016 in Cate Ceva | 0 comments

cafeaua-de-dimineataNu stiu daca la ora 5 jumate se numeste cafeaua de dimineata, dar eu la 5 jumate dimineata imi beau cafeaua. O putem numi cafea de noapte avand in vedere ca abia dupa 7 se lumineaza de-a binelea zilele astea. Preludiul este insa cel care face totul. Pe langa faptul ca ma trezesc brusc de parca bate clopotul mortii la capul meu, sunt insetata si nu stiu pe ce sa pun mana mai repede. si nu, nu ma duc la munca, de multe ori nici nu ies din casa.

Mai ales cu viscolurile astea… Pentru ca nu mai apuc. Bine, nu trec doua zile fara sa vad lumina nociva a soarelui orb, dar nu mai ies la fel de mult ca inainte. am un bighidiu de un an si doua luni si vine si al doilea. E cam greu in conditiile astea sa iti mai misti fundul pana afara cu odrasla in brate asa ca profit de trezitul de dimineata pentru a nu fi morocanoasa si ajung la cafea.

Cafeaua mea de dimineata este intr-adevar un ritual deoarece dupa ce merg fuga pana la baie sa iau olita pentru prunc, o asez frumos si o las pe ta’su somnoros si el si mai morocanos si fug la cafetiera. Problema mea e alta: cafetiera are timer si as putea destul de bine sa o programez ca sa am cafeaua facuta cand ma trezesc dar seara cad asa de praf ca nici daca mi-as pune alarma la telefon sa imi aminteasca, nu as reusi sa pun timer-ul. si asa la cinci dimineata imi beau cafeaua auzind inainte de toate un suierat prin urechi care-mi spune: “mamaaaaaaa” iar eu ma gandesc daca sa o beau simpla sau cu lapte. si mai aud apoi: “hai cafeaua repede, zici ca esti nebuna de la cinci dimineata”.

FacebookGoogle+Twitter

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *