gandeste critic

Aftermarket sau din dezmembrari? Unde le gasim si de unde le putem cumpara mai ieftin?

Posted by on iul. 10, 2017 in Auto Moto | 0 comments

De fiecare data cand mergi la un service se gaseste o piesa care sa nu functioneze corect si care trebuie schimbata neaparat. De multe ori insa sunt mai multe piese, uzura lor poate fi diferita, insa influenta asupra intregului sistem al masinii poate fi destul de mare. Piesele din depozitele serviceurilor au preturi mai mari uneori decat cele din magazinele online, de unde le poti cumpara mai si in conditii mult mai avantajoase pentru tine. Sunt insa doua variante de piese care au chiar preturi si mai mici, cele aftermarket si cele din dezmembrari. Piesele aftermarket provin de la firme si branduri mai putin cunoscute, care pot fabrica piese de calitate pentru diverse masini si modele disponibile pe piata.

Toate firmele care produc piese aftermarket lucreaza cu licenta, pot sa comercializeze piese similare cu cele originale, nu au o calitate la fel de buna precum cele originale, dar preturile sunt pentru toate buzunarele, pot fi folosite fara probleme. La piesele aftermarket ai mai multe variante de pret pentru aceeasi piesa, ai la dispozitie mai multe variante. Spre deosebire de ele piesele din dezmembrari disponibile si pe site-ul celor de la dezmembrari Alesd au preturi si mai mici, sunt originale, scoase de la masini exact ca a ta, se potrivesc perfect, se monteaza repede, nu au probleme de compatibilitate. Piesele din dezmembrari au grade de uzura diferite, de multe ori vanzatorii specifica acest lucru, se pot folosi pentru o perioada dupa care se pot inlocui cand uzura e prea mare tot cu unele din dezmembrari. Printre piesele care merita cumparate de la firme care se ocupa de comercilizarea de piese din dezmembrari, de exemplu ABC CAR dezmembrari alesd, sunt cele pentru caroserie, elemente de mecanica ce nu au componente care se pot uza rapid, cutii de viteza sau radiatoare, elemente de interior.

Daca te orientezi spre piese aftermarket poti cumpara consumabile, amortizoare, kituri de ambreiaj, discuri de frana. Ambele piese se gasesc in magazine online specializate, cele din dezmembrari au si indicatii clare de montaj si toate modelele compabile specificate in pagina de produs, pentru fiecare piesa din dezmembrari exista imagini reale si toate informatiile necesare despre livrare si retur.

FacebookGoogle+Twitter

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *